In het voorjaar van 2023 hopen we twee concerten te geven, in Zwolle en in Meppel. Deze concerten houden we in samenwerking met ZOA. Het idee voor deze concerten is ontstaan door alle onrust in de wereld en ons verlangen naar meer rust en vrede.  Door middel van liederen bidden we voor vrede. Bij onze muziek zullen beelden te zien zijn uit gebieden waar vrede ver te zoeken lijkt. ZOA werkt wereldwijd in meer dan tien landen met een team van zo’n duizend medewerkers. In crisisgebieden helpen ze mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld bij het weer opbouwen van een bestaan. Op die manier willen ze hen in staat stellen in vrede een waardig leven te leiden. Kijk voor meer informatie op de website van ZOA.

Voor deze concerten zijn we op zoek naar mensen die als projectzanger mee willen doen. We zijn met name op zoek naar alten, tenoren en bassen. We repeteren in De Kruiskerk, Thorbeckelaan 73 te Meppel, op de volgende data:

10 januari

24 januari

7 februari

ZATERDAG 18 februari

21 februari

28 februari

14 maart

ZATERDAG 18 MAART CONCERT ZWOLLE

ZATERDAG 25 MAART CONCERT MEPPEL

Op het programma staan:

Unser Vater in dem Himmel (Homilius)

Cantique de Jean Racine (Fauré)

O Heiland, reiss die Himmel auf (Brahms)

Wie der Hirsch schreit (Distler)

Pseaume 90 (Sweelinck)

Verleih uns Frieden (Mendelssohn)

Psaume 121 (Manneke)

Geef vrede, Heer  (liedboek voor de kerken)

De kosten voor deelname aan dit bijzondere project zijn €50. Geïnteresseerd? Voor meer informatie of aanmelden, klik hier